Poistin kaikki jaksot. (Kaikki kolme..) Ja aloitan koko legacyni kirjoittamisen alusta. Ensimmäiset jaksot etenevät melkoisen nopeasti, sillä osa kuvista on kadonnut kuin tuhka tuuleen.

256610.jpg

Tässä siis on legacyni aloittaja, Yadelle Vanilla. Hänellä on perhetavoite, ja hänen elämäntavoitteensa on, että 6 lapsista menee naimisiin. (Aikun kiva.) Tässä alussa ei ole paljoakaan ladattuja, siitä syystä että aloitan tämän legacyn heti kun sims rupesi toimimaan. (Kyllä, tuo oli pakko ilmoittaa.) Yadelle muutti Veronalaan paremman elämän toivossa, ja osti itselleen suuren tontin, jonka jälkeen Yadellelle jäi rahaa vain 4800 simoleonia. Sillä rahalla ei saanut rakennettua kuin pienen hökkelin, joka sisälsi vain kaikki tärkeimmät asiat. Yadelle hankki itselleen nopeasti työtä, että hän saisi hieman laajennettua huusholliaan.

256613.jpg

Yadelle ei ollut mikään mestarikokki, ja kun hän yritti valmistaa itselleen ruokaa, niin hänen eineensä leimahti tuleen, ja läheltä piti, ettei siinä olisi mennyt koko talo. Tuli saatiin onneksi sammumaan ajoissa. Tulipalo oli kuitenkin Yadellen pelkona, ja niinpä hän sekosi keskelle katastrofia. Onneksi ystävällinen terapeutti sattui paikalle, ja paransi Yadellen.

256615.jpg

Yadelle tapasi elämänsä miehen, Armaksen. He tulivat loistavasti toimeen, ja niinpä Yadelle päätti kosia Armastaan. Tietenkin Armas suostui. Hän muutti taloon, ja toi mukanaan noin 11000 simoleonia. Armaksen elämäntavoite oli päästä Rikollisneroksi. 

256636.jpg

Pari meni naimisiin ilman ylimääräisiä silmiä, keittiön hiljaisuudessa. (Romanttista.) Molemmat sanoivat "Tahdon", ja niin Armaksesta tuli Vanilla. Pian naimisiinmenon jälkeen Yadellen vatsa alkoi kasvaa salaperäisesti.

256637.jpg

Yhdeksän kuukautta vilahti ohi nopeasti, ja maailmaan putkahti pieni vauveli nimeltään Yasmine. Yasmine peri isänsä siniset silmät.

256638.jpg

Pian oli Yasminen aika kasvaa taaperoksi. (Taaperokuvat ovat kadonneet, pahoittelen. Luonnepisteitä en laita ylös, anteeksi siitäkin.) Hänestä kasvoi suloinen pikku tytteli.

256640.jpg

Yasminesta tuli iloinen ja leikkisä lapsi. Yadelle ja Armas olivat lapsestaan hyvin ylpeitä. He tosin halusivat toisenkin lapsen, mutta oliko se enää mahdollista?

256641.jpg

Olipa hyvinkin! Yadelle synnytti pikkuisen pojan, joka ristittiin Yonathaniksi. Yonathanista tuli perheen keskipiste.

256642.jpg

Vauva-vuodet kuluivat nopeasti ohitse, ja pikku-Yonathan kasvoi taaperoksi. Yonathan oli hyvin kiltti ja suloinen taapero.

256643.jpg

Yadelle ei ollut uskoa silmiään, kun vatsa taas kerran pompahti ja laajeni. Hänelle oli siunaantunut jo kaksi ihanaa lasta, saisiko hän nyt todella kolmannenkin? Kyllä hän sai, ja tämä toukka sai nimekseen Yoachim.

256644.jpg

Tuossa vielä lähikuvaa Yoachimista, jolla on siniset silmät ja mustat hiukset.

256646.jpg

Yonathan oli kasvanut ihan yksin lapseksi. Hänessä olisi ehkä perijäainesta?

256647.jpg

Yasmine kasvoi teiniksi. Hyvin nätiksi teiniksi. Harmi vain, että Yasmine ei ollut mikään mestari koulussa, ja hänen numeronsa olivat kutosen luokkaa. Numeroita pitäisi saada nostetuksi, jos hän haaveili hyvästä ammatista. Yasminen tavoitteeksi tuli perhe, ja elämänhaave oli kuusi lastenlasta.

256648.jpg

Yoachimista tuli tällainen suloinen taapero. Hyvin rauhallinen, ei huuda juuri koskaan.

256649.jpg

Yoachimin taaperovuodet vierähtivät ohitse nopeasti, ja hänestä kasvoi suloinen lapsonen. (Mitkä nuo hiukset oikein on?)

256650.jpg

Vielä vähän ennen Yasminen ja Armaksen vanhentumista maailmaan putkahti vielä Judy. Judy oli perheen iltatähti, ja kaikkien suosikki.

256651.jpg

Yasminella ei sujunut hyvin koulussa, hänen numeronsa sen kuin laskivat, ja loppujen lopuksi hänen todistustaan koristi nelonen. Yasmine oli aina haaveillut kympin todistuksesta, ja tämän hän sai.

256653.jpg

Yoachim oli kiinnostunut hyvin mielenkiintoisista asioista, ja Yadellea puistatti kertoa näistä asioista pienelle ja viattomalle lapselle. Yoachim tosin oli hyvin innostunut asiasta, mikä huolestutti Yadellea entisestään.

256654.jpg

Pian oli kuitenkin jo Yadellen aika vanhentua, ja hän kyllä vanheni samantien aika rajusti.. Mutta Yadelle kantaa silti vuotensa hyvin arvokkaasti.

256660.jpg

Sama iltana Yonathan kasvoi komeaksi teiniksi, mutta hän ei halunnut elää teinin elämää pitkään, vaan hän livisti yliopistoon muutaman stipendin turvin.

256662.jpg

Judysta ei ole ollenkaan taaperokuvia, nekin ovat kadonneet. Tässä kuitenkin Judy on suloisena lapsena. Hän oli hyvin vilkas ja leikkisä lapsi, aina menossa.

256664.jpg

Yasmine kierteli usein Stadissa, ja tällä kertaa hän tapasi siellä suloisen pojan. Poika kiinnostui Yasminesta, ja he rupesivat juttelemaan. He tutustuivat, ja Yasmine päätti kysäistä poikaa treffeille. Poika suostui, ja treffeillä Yasmine muiskautti tälle ensisuudelmansa. (En nyt muista tuon pojan nimeä.)

256665.jpg

Myös Yoachim kasvoi teiniksi, ja hän kipitti veljensä perään yliopistoon stipendit kainalossaan.

256667.jpg

Yasmine toivoi kasvavansa pian aikuiseksi, sillä hän toivoi itselleen pientä lasta. Ei adoptiolasta, vaan ihan omaa.

256668.jpg

Judy oli viisas lapsi, hän sai kympin todistuksen melkoisen helposti. Koko perhe oli ylpeä Judysta, mutta Yasmine oli hieman kateellinen, sillä hänen oma todistuksensa ei ollut kovin hyvää luokkaa.

256669.jpg

Vanhemmat halusivat, että Judy olisi yksityiskoulussa, koska hän oli niin viisas lapsi. Niinpä he kutsuivat rehtorin kylään, ja tarjoilivat tälle herkkuja. Rehtori oli tyytyväinen, ja Yasmine ja Judy pääsivät yksityiskouluun!

256670.jpg

Myös Armas vanheni. Judy oli ainut, joka todisti Armaksen vanhenemista.

256672.jpg

Yasmine panosti koulunkäyntiin yhä paremmin, ja vihdoin hän tuli koulusta kotiin kympin todistuksen kanssa. Hän oli hyvin ylpeä itsestään.

256676.jpg

Judy kasvoi myös teiniksi. Aika kaunis mielestäni.

 

Tässä jaksossa oli turhan paljon synttäreitä, ja muutenkin. Seinät olivat joissakin kuvissa alhaalla, pahoittelen siitä. Kuvat ovat nyt näissä ensimmäisissä jaksoissa melkoisen huonoja, koittakaa kestää. Mutta, kommenttia vain tulemaan. Mitä piditte, mikä olisi voinut olla toisin jne.