Noniin, piteimmittä puheitta aloitan tämänkertaisen tarinan. Jos joku viisas tietäisi, että miten saisin yhden laatikon näkyviin (siinä on vanhat jaksot) niin kertokaapas minullekkin. Ainiin, voin sekoittaa joidenkin lapsien nimiä, koska niitä oli niin monta, etten tahdo erottaa niitä.

368324.jpg

Jesse kasvoi lapseksi, ja Janne vahtasi vieressä. Suloinen punapää hänestä kasvoi. Tästä kokonaisuudesta puuttuu enää pisamat.

368340.jpg

Janne innostui kasvamaan veljensä mukana, ja hänestä kasvoi tällainen komea teini. Hänen tavoitteensa on tieto, ja elämäntavoitteena toimii "hanki kaikki 7 taitoa huippuunsa."

368343.jpg

Lumi-pentu kasvoi isoksi koiraksi. Hieman suloinen. Hän sai isänsä värityksen, mutta muuten Lumi on aivan äitinsä näköinen. (Tuo nimi on muuten hurjan kuvaava.)

368347.jpg

Tässä siis on Linda. Lumen äiti. Ikkunasta voit nähdä Jessen ja tämän kaverin.

368363.jpg

Yasmine tunsi vatsassaan taas tutun tunteen, ja pian hän saikin pienen pojan nimeltään Jimi.

368367.jpg

..Ja tämän tytön, joka ristittiin Jennaksi. Jennasta tuli heti lempisimini.

368349.jpg

Yasmine halusi lapsensa yksityiskouluun, sillä hän oli siellä itsekkin ollessaan lapsi. Rehtoria näyttää kiinnostavan naisten juhla-asut melkoisen paljon. Se auttoi, sillä lapset todella pääsivät yksityiskouluun!

368351.jpg

Talossa oli nyt neljä koiraa, eikä perheellä ollut tilaa niin monelle hauvelille. Niinpä pikku Lumi annettiin viranomaisten huostaan.

368378.jpg

Heihei sitten Lumi. Toivottavasti saat itsellesi hyvän ja rakastavan kodin.

368380.jpg

Janne halusi kokeilla ruoanlaittotaitojaan, mutta pettyi näkemäänsä. "Miten ihmeessä iso mies ei osaa munakasta paistaa?" Hän vain sadatteli. Yasminea vain hymyilytti katsella vierestä Jannen touhuja.

368381.jpg

Armas saavutti rikollisuran huipun, mutta ilmeestä päätellen se ei ollutkaan hyvä asia? No, saanpahan ainakin yhden platinahaudan.

368386.jpg

Jenna ja Jimi kasvoivat taaperoiksi. Jenna oli koko ajan koirien kimpussa.

368388.jpg

Jimi taas oli äitin pikku-kulta. Niin hän väittää koko ajan.

 

Tässä oli tämä jakso, toivottavasti piditte. Hieman lyhyempi kuin muut.