En ole saanut aikaiseksi päivittää nyt moneen kuukauteen. Olen jäänyt tarinan kirjoittamisessa niin paljon jälkeen että en välttämättä enää muista kaikkien nimiä. :') No, eiköhän se siitä.

763072.jpg

Jussi kasvoi yhtäkkiä huimasti, ja pikkuhiljaa Yasminen ja Vilpun oli aika todeta, että Jussista on kasvamassa pian aikuinen mies.

763074.jpg

Pian koitti Jimin ja Jennan syntymäpäivät. Jimistä kasvoi tälläinen söpö poitsuli. (Vähän huono kasvokuvaksi.)

763076.jpg

Jennakin oli varsin suloinen tapaus. Silmät vähän surullisen oloiset, mutta ei se haittaa ollenkaan.

763080.jpg

Tässä kuvassa näkyy hieman paremmin Jimin kasvot, joten laitoin sen siksi.

763083.jpg

Jussin mielestä talo oli tarpeeksi ahdas lapsineen kaikkineen, joten hän päätti hieman helpottaa perheen oloja muuttamalla itse kampukselle.

763087.jpg

Jenna oli kuullut, että koulussa pärjää parhaiten ne, jotka ovat opiskelleet paljon erilaisia taitoja. Hän ei ollut varma että pitikö juttu paikkaansa, mutta ainahan sitä voi kokeilla. Niinpä Jenna istuskeli erilaisten härveleiden ääressä yömyöhään että oppisi erilaisia taitoja.

763090.jpg

Kun talo oli täynnä lapsia, niin tietenkin myös tavarat menivät helpommin hajalle... Onneksi oli Armas. Armas sai melkein juosta lasten perässä korjaillen kaikkea mikä on mennyt rikki.

763094.jpg

Mutta ei Armasta haittaillut lasten toilailut. Hän rakasti kaikkia lapsenlapsiaan, ja lapset vaariaan.

763098.jpg

Pian koitti kuitenkin Jimin ja Jennan ensimmäinen koulupäivä. Lapset olivat odottaneet sitä koko aamun ja heräsivät todella aikaisin, ettei vain myöhästyttäisi. Eihän siinä mitään, mutta heräämisen, ruoan, suihkun ja lastenohjelmien katsomisen jälkeen aikaa oli vielä kolmisen tuntia. Bussiakin lapset menivät odottelemaan puolituntia etuajassa. Olisihan se äärettömän noloa myöhästyä ekana päivänä!

763099.jpg

Kun Yasmine oli huomannut että miten Jenna opiskeli ahkerasti käyttäen takapihalla olleita ihmeellisiä laitteita, Yasminekin päätti kokeilla. Se ei vain sujunut kovin kiittettävästi, tällejä tuli toinen toisensa perään. Yasmine päätti siitä lähin opiskella ihan vain kirjojen ja pelien avulla.

763101.jpg

Yasmine ei ehkä osannut valehdella kovinkaan sujuvasti, mutta ainakin kokata hän osasi! Yasmine keksi mitä ihmeellisimpiä leivoksia, ja kaikki söivät niitä aina kovalla innolla.

763203.jpg

Jenna oli kovin koemaistaja, hän olisi mussuttanut leivoksia yötä päivää. Onneksi silti Jennan mahalaukku ei ollut pohjaton, joten muillekkin jäi edes hieman maistiaisia.

763204.jpg

Onneksi kova opiskelu kannatti, sillä Jenna saapui kotiin kympin todistuksen kanssa! Tietysti Jenna aina vihjaili siitä hienovaraisesti sukulaisille, ja aina sai muutaman simoleonin palkkioksi hyvästä opiskelusta.

763207.jpg

Jesse oli kova kutsumaan uusia kavereita kylään, ja aina kotoa löytyi uusi kasvo, jolle Jesse kertoili omia kalastustarinoitaan.

763209.jpg

Armaksen elinikä oli loppunut, ja ihmeen vanhaksi hän elikin. (En nyt muista ikää.) Vaikka Armas näyttää kuvassa surulliselta, niin silti saatiin platinahauta. Niin se aika rientää.

763221.jpg

Jesse kasvoi teiniksi, ja ansaitsi stipendin hyvästä todistuksesta. Jesse päätti myös lähteä yliopistoon, sieltä saisi uusia kavereita, ja tietenkin kampus olisi täynnä kauniita misuja.

763228.jpg

Armas tuli taloon säikyttelemään poikia. No, kerran kaksi säikytti likkojakin, mutta poikia enimmäkseen. Kuka tietää että oliko sitten tuonpuoleisessa yksinäistä... Mutta olihan siellä Yadelle Armaksen rinnalla, mikä siis oli ongelma?

763237.jpg

Janne oli mennyt vaateostoksille koko perheen puolesta, ja tapasi siellä tämän kaunokaisen. He tutustuivat, ja pian he olivatkin hyvät ystävät toisilleen. Nainen esittäytyi Suomaksi. Jannelta jäivät ostokset tekemättä tämän tytön tavattuaan.

763238.jpg

Janne ei ollut ainoa, joka tapasi muita ihmisiä. Judy oli tullut käymään pitkästä aikaa, ja Yasminelle selvisi että Judylla on yliopistossa oleva tyttö, ja vatsassa oli kasvamassa maailmaan pieni poikalapsi. Siskoksilla oli paljon puhuttavaa, ja Judy viipyikin Yasminen luona melko kauan.

 

 

Tässä tämä osa, toivottavasti kelpaa. Ehkä vähän lyhyt, ei ole oikein ollut inspistä. Uutta osaa yritän laittaa taas piakkoin, 3 ja 4 osan kanssa oli niin pitkä väli. Kommenttia tulemaan. (: