Noniin, nyt pitäisi jaksojen mennä hieman hitaammin, mutta osa kuvista oli vieläkin kadoksissa. Mutta suurin osa oli tallella, että toivottavasti tämä jakso nyt olisi parempi. Kuvat ovat vähän huonolaatuisia, pahoittelen.

367592.jpg

Kaikkien synttärihässäköiden keskellä Yasmine kasvoi aikuiseksi. (Uppis, Judy on vielä taustalla lapsi. Mutta hän kasvoi teiniksi kuitenkin heti Yasminen perässä, ja sen jälkeen hän lähti yliopistoon kimpsujensa ja kampsujensa kanssa.)

367598.jpg

Yasminen lapsuudenystävä oli myös Yasminen synttäreillä, ja koska he olivat toisilleen hyvin läheisiä, ei tarvittu kuin ripaus romantiikkaa, ja pari oli umpirakastunut. Yasmine päätti kosia rakastaan _aina niin romanttisessa_ vessassa. He päättivät mennä naimisiin saman tien, sillä he olivat varmoja, etteivät katuisi päätöstään.

367626.jpg

Vilppu muutti siis Vanilloille. Vilpun elämäntavoite oli päästä hulluksi tiedemieheksi, ja tämän tavoite oli siis tieto.

367600.jpg

Herra murtovaras piipahti myös kyläilemään. Ikävä kyllä hän tuli niin yllättäen, että teetäkään ei ehditty keitellä.

367604.jpg

Onneksi poliisitäti tuli hätiin, ja hän voitti rosvon! (Onneksi, näin käy melko harvoin.)

367606.jpg

Yadelle oli pienestä väkivallastaan hyvin innoissaan, ja hurrasi tappelulle kuin viimeistä päivää. (Huomatkaa harmaantuneet hiukset.)

367608.jpg

Yasminen mahakin alkoi pullottaa, ja hyvä niin. Sehän tarkoittaa nimittäin sitä, että seuraava sukupolvi on matkalla tähän maailmaan.

367609.jpg

Yasmine oli aina toivonut pientä hauvelia taloon, ja niinpä hän adoptoi perheen iloksi Memma-koiran.

367613.jpg

Yasmine heräsi yöllä outoon tunteeseen vatsanpohjassa, ja hetken ajan hän luuli kuolevansa. Pian hän kutienkin tajusi, että lapsi oli syntymässä. Hän huusi niin, että koko talo raikui. Pian kuitenkin kipu loppui, ja maailmaan putkahti pieni Janne-vauva.

367615.jpg

Janne oli onneksi helppohoitoinen vauva, joten aikaa jäi muillekkin perheenjäsenille. Memmaa hemmoteltiin oikein kunnolla, ettei se tuntisi oloaan yksinäiseksi.

367617.jpg

Talossa vieraili tällainen otus. Kuka lie sen päästänyt sisään? No, ei tämä pikku hauva mitään pahaa tehnyt, järsi vain Memman luuta.

367623.jpg

Muutama päivä myöhemmin Yadellen tullessa töistä, häntä vastassa oli tällainen herra, nimeltään Viikatemies. Yadellen oli aika astua tuonpuoleiseen, vaikkei hän ollutkaan siihen vielä valmis.

367649.jpg

Armas suri kovasti vaimonsa menettämistä, mutta lapsenlapset onneksi hieman lievittivät sitä suurta surua.

367625.jpg

Janne kasvoi taaperoksi Armaksen avustuksella. Hän oli suloinen ja riehakas taapero.

367630.jpg

Taaperoaika meni nopeasti ohi, ja poitsu kasvoi lapseksi.

367634.jpg

Janne sai pikkuruisen pikkuveljen nimeltä Jesse.

367733.jpg

Tässä muuten on Vanillan perheen siivooja, Arja. Olisi töykeää olla esittelemättä naista, joka kuitenkin käy tässä talossa päivittäin.

367636.jpg

Tämäkin Jesse-vauveli kasvoi nopeasti taaperoksi.

367639.jpg

Armas sai Arjasta elämänsä rakkauden (nro.2) ja parilla synkkasi tosi hyvin.

367644.jpg

Janne löysi itselleen ystävän pienestä haisunäädästä. Yasmine ja Vilppu eivät tosin hyväksyneet näiden kahden ystävyyttä. Osasyynä voipi olla lievä haju.

367650.jpg

Yasmine oli taas raskaana, ja vatsan poltot alkoivat.

367651.jpg

Taas tuli poika, joka ristittiin Jussiksi. Hän oli erittäin suloinen pieni poika. Arja tuli myös ihailemaan vastasyntynyttä. (Haluan Yasminelle edes yhden tyttölapsen!)

367652.jpg

Armas ja Arja olivat niin onnellinen pari, että Armas päätti kosaista Arjaa. Arja ei kuitenkaan muuttanut taloon, sillä hän ei halunnut edetä nopeasti.

367654.jpg

Arja kuitenkin jäi yöksi Armaksen luo, ja silloin Yadelle innostui. Hän säikytteli Arjaa monet kerrat, yrityksenä ilmiselvästi tappaa Arja.

367655.jpg

Arjan mieliala laski Yadellen takia niin paljon, että hän halusi lähteä äkkiä tuolta tontilta pois. Niinpä hän ajoi karkuun vaalealla siivouskärryllään.

367660.jpg

Tämä kuva piti vielä laittaa. Vanillojen kummitusten perinne. Kylpyammeessa oleminen. Niinpä ristin kaikki tällä tontilla olevat kummitukset suoraan kylpyammehaamuiksi. Siitä ei pääse yli eikä ympäri.

367661.jpg

Janne sai juuri ensimmäisen kympin todistuksen, ja kukaan ei ottanut hurraamista kuuleviin korviinsa.

367662.jpg

Kuvassa on Memman kaveriksi ostettu Linda koira, ja tämän pentu Lumi.

367664.jpg

Jussi kasvoi taaperoiseksi. Ja taas kasvaminen tapahtui rakkaan Armas-papan sylissä.

367675.jpg

Taas tähän taloon tulisi pienokainen! Toivottavasti sieltä tulisi tällä kertaa tyttö.

 

Noniin, tämä jakso päättyy tähän. Toivottavasti tykkäsitte, ja kommenttien lähettely on taas täysin sallittua. Osa kuvista jälleen kadonnut, ei saa ruveta huutamaan minulle.